Uncategorized

MY WEEKEND

FRIDAY: Out of Office Stockholm Ambassadeur, pretty ok for an After work!


SATURDAY: My beautiful friend and customer, Diana. I love doing her Makeup and this time also hair. 

Hade en jätte fin helg med mycket vila! I fredags avslutades veckan med en AW, Out of office. Detta är en arrangerad After Work som ska vara bland de bästa. Mellan klockan 18-21.00 dansar, partar och stökar stockholms innerstad bakom stängda dörrar. Måste säga att det var en löjligt lång kö! Att köa i 40 min i ett iskallt Stockholm är inte riktigt min grej så vi tog oss till Riche tills kön var borta. Som ni ser på videon var det rejält ös, tummen upp på den!

Lördagen spenderades med nära och kära efter att jag varit i väg och sminkat min vän Diana. Är hon inte snygg! Att hon dessutom är en otroligt hälsosam träningscoach samt är en jäkel på Zumba skadar ju inte heller! Hm, “missade” själv helt att träna i helgen. Ibland behöver man helt enkelt bara vila! Eller vad säger ni?=)

/Had a really nice weekend with lots of rest! Last Friday we ended the week with an amazing After Work, “Out of office” its called. This is an arranged after work, to be among the best. Between the hours of 18-21.00 the people of stockholm are dancing, partying and messes around in central Stockholm behind closed doors. Must say it was a ridiculously long queue! To queue for 40 minutes in a freezing Stockholm is not really my thing so we took ourselves to “Riche” (Bar in Sthlm) until the queue was gone. As you can see at the video, it was significantly party, thumbs up for that!

Saturday was spent with loved ones after I been away to do some makeup on my friend Diana. Isn’t she hot! That she is also an incredibly healthy workout coach and is a devil on Zumba does not hurt either! Hm, “missed” entirely to do some workout myself this weekend. Sometimes you need to simply relax, right? Or what do you say? =)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU