Uncategorized

HOW TO BRING OUT YOUR COLOR – STEP 3 BROWN/HAZEL EYES

The contrast color of brown is Blue, Green & Purple. If you have more of an hazel eye color purple is the best one!

Om jag hade fått välja ögonfärg själv så hade jag absolut valt en ljusbrun färg. Jag älskar kontrasterna man kan skapa med makeuper och de blir så otroligt snyggt på bruna ögon!  Jag hade faktiskt bruna linser under många år.. jag bjuder på en super gammal bild på mig och min goda vän Tess! Det var tider det!

När det kommer till bruna ögon ska man tänka på att använda färger som Blått, Grönt och Lila om man har något ljusare stänk i färgen. Ljusa fina hasselnötsfärgade ögon ska absolut bära lila om man vill ha fram ännu mer utav den gula färgen! Detta kan verkligen få ögonen att se lysande ut!

Kom ihåg att inte begränsa dig själv till färgerna ovan! Man kan verkligen använda de flesta färgerna men vissa toner tar fram färgerna i ögonen bättre än andra! Vill man inte bära starka färger som Blått, grönt och Lila funkar det naturligtvis också! Man behöver ju inte använda dessa färger på hela locket utan bara som en tunn kajalkant på den nedre fransraden. Väljer man en naturligare ton på sin ögonskugga skulle jag valt en liknande ton som Guld eller brunt. Det kommer mer info om hur man matchar sin ögonfärg i ett annat inlägg. 

/If I had been able to choose eye color myself, I would definitely chosen a light brown color. I love the contrasts that can be created with makeup and it works so incredibly good on brown eyes! I actually had brown lenses for many years .. I give you a super old picture of me and my good friend Tess! Those were the days! haha

When it comes to brown eyes you should think about using colors like Blue, Green and Purple (if you have brighter splashes of brown color). Bright beautiful hazel eyes should absolutely wear purple if you want to retrieve yet more of the yellow color! This can really make the eyes glow!

Remember, do not limit yourself to the colors above! You can really use the most colors but some tones brings out the colors in your eyes better than others! If you don’t like to wear bright colors like blue, green and purple it´s totally ok! You don’t need to use these colors on the lid though, but only as a thin eyeliner on the lower lash line. If you choose a more natural tone to your eye shadow, I would have chosen a similar tone as gold or brown. There will be more info on how to match your eye color with similar colors in an another post.

TBM =) Back in the days when brown eyes were more fun!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU