Uncategorized

HOW TO EMPHASIZE BROWN EYES – DAY MAKEUP

Med hjälp av lite editering så har jag blivit brunögd den här veckan;) Detta för att ni ska se skillnaderna i makeuperna jag gör! Inom färgläran pratar man alltså om kontrastfärger. Färger som är tvärs emot varandra i färgcirkel framhäver ju nämligen varandra om de läggs bredvid varandra.

Bruna ögon kräver i regel mer färg men bara för att tex grönt är den bästa färgen till att framhäva ögonen med kan man ju välja en neutral färg av grönt! I makeupen ovan har jag valt att använda en grön kajal som gör jobbet. Att lägga den på den nedre och övre vattenlinjen tvingar man uppmärksamheten mot kontrasten mellan vitan och den bruna färgen i ögat. Även om makeupen är ganska “hård” blir detta en ganska mjuk känsla på helheten ändå, speciellt om man även är mörkhårig!

/With the help of some editing, I have been brown-eyed this week;) This is for you guys to see the differences in the makeup’s  I do! Within the world of colors you talk about contrasting colors. Colors that are transverse to each other in the color wheel highlights the each other if they are laid next to each other.

Brown eyes usually requires more color but just that green is the best color to accentuate the eyes with one can choose a neutral color of green! In the makeup above, I have chosen to use a green in liner that really make the job. To put it on the lower and upper waterline compels your attention to the contrast between the white and the brown color of the eye. Although the makeup is quite “hard” this will be a pretty smooth feeling in its whole anyway, especially if you are dark-haired!

 

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes

Eye pencil Green Metal & Wooden metal – MAKE UP STORE
Duo baked eye shadow Latte Macchiato – RITUALS
Natural Dark circle concealer – RITUALS
Green Metallic eye shadow – Blockbuster – SEPHORA 

Läppar / Lips
Lip pencil Fabulous Rose – MAKE UP STORE

Lip gloss Aura – MAKE UP STORE

Rouge / Blush
389 Layla brilliant blush – SONY BY FOREVER LIVING

Bryn / Eye Brows
Beautiful eye brow pencil – NO7

Fransat / Lashes
False lashes waterproof – MAC

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU