Uncategorized

LET’S FOCUS: ANIMATE, STRUCTURE

BODIFYING STYLING CRÈME

Hittat en ny favorit i hårproduktsdjungeln! Jag älskar hår och är det något jag brukar spendera pengar på så är det just hårprodukter. Speciellt när det gör skillnad! Har ganska tunt hår men har många hårstrån vilket gör att det är väldigt tjockt ändå! Dock så är det super torrt tyvärr pga av regelbunden färgning.

Kom över den här fina produkten ovan vars doft tar mig tillbaka till barndomen! Vilken doft!

Detta är en produkt som jag lägger i fuktat hår efter duschen och precis innan jag fönar håret. Detta stärker håret och ger volym samtidigt som det ger ett värmeskydd upp till 450°F. Håret blir inte frissigt och creamen tynger inte ner håret som en del produkter kan göra! Ser till att separera håret samtidigt som det ger glans!

Precis vad jag har letat efter…nu är det bara en riktigt bra hårinpackning jag saknar! To be continued!

/Found a new favorite in hårproduktsdjungeln! I love the hair and it’s something I tend to spend money on, it’s just hair. Especially when it makes a difference! Has pretty thin hair but has many hairs which makes it very thick anyway! However, it is super dry, unfortunately, because of regular staining.

Came across this great product above whose scent takes me back to childhood! What a fragrance!

This is a product I put into damp hair after showering and just before I blow-dry the hair. This strengthens hair and adds volume while providing thermal protection up to 450 ° F. The hair does not get frizzy and the cream will not weigh the hair down like some products can do! Ensures that separate the hair while giving it shine!

Just what I’ve been looking for … now it’s just a really good hair mask I miss! To be continued!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU