Uncategorized

‘DREAMS COME THROUGH’

Cheeck & eye glow – Pink from RITUALS 255SEK

New favorite lip gloss, Venus Rose, from Rituals

Här har vi makeupen ‘Dreams come through’ som jag hade på mig igår! Ber om ursäkt för något suddiga bilder. Jag var alldeles för trött på morgonen för att upptäcka en stor suddig fläck på kameralinsen! Ovan ser ni att jag redigerat lite för att få fram bruna ögon. Detta för att ni enklare ska förstå färgerna jag tipsat om tidigare i veckan! Så ovant att se sig själv i en mörkare blick men jag gillart!

Blivit kär i ett nytt märke, testat lite från Rituals i veckan och jag fullkomligt älskar pigmenten! Läppglanset på bilden är otroligt lent och skönt. Inte så där kladdigt som glans brukar vara och färgen får toppbetyg från mig. Inte ofta man hittar en klar och ljus rosa!

Hoppas ni får en fin torsdag! Själv ska jag på julfest med jobbet! 

/Here is yesterday’s makeup,  ‘Dreams come through’ Apologies for the slightly blurry images. I was just too tired in the morning to discover a large blurry spot on the camera lens! Above you can see that I edited a bit to bring out brown eyes. This is to ensure that it’s easier to understand the colors I recommended in my previous posts this week! So strange to see yourself in a darker look but I like it!

Fallen in love with a new makeup brand, that I tried this week and I absolutely love the pigments! It’s from Rituals! The Lip gloss in the picture above is incredibly soft and nice and its not that sticky as lip gloss usually gets. Not often you find a bright vibrant pink thats also cold.

Hope you have a nice Thursday! Personally, I’m going at a Christmas party with my colleagues!=)

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes

Cheek & Eye glow Pink – RITUALS
Waterproof eye pencil 04 Violet – YVES ROCHER
Concealer Cover Blend – EXUVIANCE

Läppar / Lips
Lip gloss Venus Rose – RITUALS

Rouge / Blush
Cheek & Eye glow Pink – RITUALS

Bryn / Eye Brows

Eye pencil Taupe – MAKE UP STORE

Fransar / Eye lashes
Multi Lash Black – MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU