Uncategorized

‘GOLDEN LIGHT’

Guld, Guld, Guld! Så mycket lyx man kan få fram med Guld! Känslan av att bära en makeup med en lyxig känsla är väl aldrig helt fel? Produkterna behöver däremot inte vara dyra för att ta fram den här känslan! Jag har använt mig utav diverse “budget” märken ovan och jag tyckte det funkade perfekt! Ha nu en glammig Fredagskväll på er så ska jag försöka få fram ännu mer inspiration till nyårsafton!

/Gold, Gold, Gold! So much luxury you can get with Gold! The feeling of wearing a makeup with a luxury touch is never wrong! The products don’t need to be expensive though!  I have used a few of various “budget” brands above and I thought it worked perfectly! Now have a glamorous Friday night guys and I’ll try to get even more inspiration for New Year’s Eve during next week!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Gold palette ISADORA
Gel eyeliner ISADORA
Micro shadow Old gold MAKE UP STORE
Light goldish color (Sorry don´t have the name) SEPHORA

Black eye pencil waterproof YVES ROCHER

Läppar / Lips
Sunflower MAKE UP STORE

Rouge / Blush

Bronzer Dark APOLOSOPHY

Bryn / Eye Brows

Light Brown (Think its discontinued) MAKE UP STORE

Fransar / Eye lashes

Multi Lash MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU