Uncategorized

THE WINNER IS…

Nu är det äntligen dags att kora vinnaren utav två fräscha vårkit från Isadora! ag är helt mållös över alla fina kommentarer ni skrivit om varandra! Publicerar några nedan så ni kan få se vilka fina bidrag jag fick läsa.

Det var super svårt att välja vinnare men jag kom fram till en vinnare som kommenterade med detta:

“@natalieaspehult @emelietriumf jag vill vinna med dig för att du är min Ray of light (som sminkserien heter), jag beundrar att du förmår att vara en kärleksfull mor, maka, dotter och vän. Du är otroligt omtänksam och osjälvisk, du ger av dig själv till 100% och är en fantastisk person. Jag längtar tills ert andra barn kommer i vår och får lära känna dig! Mitt i vintermörkret i norr och jobbandet mm. För dig så hade jag önskat att du fick vinna detta fina kit så du kan få lite vårkänslor 🙂 vintern i norr varar trots allt länge”

THE WINNER IS!  Nathalie Aspehult Grattis! Maila mig din adress=)

Andra fantastiska kommentarer:

@carolinethornqvist – @mikaelaostman Jag vill vinna med dig för att du alltid uppskattar och hyllar mitt sminkande :* Plus att jag vet att med detta kittet från Isadora skulle du bli världens babe i vår :*

@lottahinder_art – Nu när mörkret härskar behöver vi båda återfå framtidstron, och det vore härligt att få hjälp på vägen av Isadoras ljuvliga vårkollektion. Så ett kit med glädje, glamour och flärd, det är min stöttepelare i livet just nu värd! @millwham

@monlnd – @blomstertorkaren hon är så fin o så underbar att jag blir helt matt. Dessutom behöver hon piggas upp lite just nu.

@jenniferever – @brassknucklejulie för att hon är vis och våra själar är lika plus att vi delar passion för skönhet. 

—————————————————————-

/Now it’s finally time to announce the winner out of two fresh makeup kit from Isadora! I’m totally dumbfounded by all the nice comments you wrote about each other both swedish and international! 

It was super hard to pick winners but I came up with a winner who commented like this:

“@natalieaspehult @emelietriumph I want to win with you because you are my ray of light (which the make up lounge is called) I admire that you are able to be a loving mother, wife, daughter and friend. You are incredibly caring and selfless, giving of yourself to 100% and is an amazing person I yearn until your second child comes in the spring and get to know you! In the middle of the winter darkness in the north and job force needs for you, I would have wished that you had to win this great kit so you can get some feeling for spring 🙂 The winter in the north lasts long after all “

THE WINNER IS! Nathalie Aspehult 


Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU