Uncategorized

FASHION WEEK – VALERIE AFLALO

New collection from Oriflame…

…with a collaboration with Elin Kling.

Me and my dear friend Sanna looking serious and excited =)

Valerie Aflalo showing her autumn and winter collection for 2014.

 

 

Igår kväll besöke jag och min kära vän Sanna Valerie Aflalos visning på Mercedez Benz mode vecka på Berns! Hon är fantastisk och hennes design faller helt i min smak på grund av att hon alltid mixar olika material på plaggen tillsammans med lite bling bling. J Glittriga koftor tillsammans med långa kjolar och detaljer, jag älskar det!

Showen hölls i samarbete med Oriflame som under kvällen avslöjade sin nya smink kollektion “The One” som lanseras globalt med stilikonen Elin Kling. Produkterna ska kombinera skönhet och mode på ett helt nytt sätt. Ser fram emot produkterna. Produkterna såg ganska glittriga ut…Spännande!

/Last night  me and my dear friend Sanna visited  Valerie Aflalos show at the Mercedes Benz Fashion Week at Berns! She is amazing and her designs fall completely to my taste because she always mixes different materials on her clothes along with a little bling bling. Glitter cardigans along with long skirts and details, I love it!

The show was held in collaboration with Oriflame and during the evening they revealed its new makeup collection “The One” which will be launched globally with the style icon, Elin Kling. Looking forward to the products. The products looked pretty and very sparkly … Exciting!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU