Uncategorized

BACKSTAGE – GOOD ALL MINE

Hade en fantastiskt kreativ dag igår. En sådan där dag som återigen övertygar mig om att jag faktiskt har ett utav de roligaste jobben som går att ha! Jobbade tillsammans med ett helt nytt team, en fantastisk modell i fantastiska designer kläder och på toppen av det, i en extraordinär location.

Vi spenderade hela dagen i ett gammalt skyddsrum/gruvshakt, rum som präglades utav gamla dammiga ting och väggar som andades andra världs kriget. En atmosfär som gav så mycket energi till plåtningen så att modellen nonchalerade (nästan) vinterkylan. 

Bilderna blir grymma och jag längtar tills ni får se resultaten! Det är lustigt det där med vilka jobb man får… Tisdag, spenderad i en gruva. Check!

/Had a wonderful and creative day yesterday. One of those days which again convinces me that I actually have one out of the most enjoyable jobs you can have! Worked together with a completely new team, a fantastic model in amazing designer clothes and on top of that, in an extraordinary location.

We spent the whole day in an old bomb shelter / mine, rooms with old dusty objects and walls that breathed the Second World War. An atmosphere that gave so much energy to the shoot so that the model ignored (almost) the winter cold.

The Pictures became awesome and I can not wait until you can see the results! It’s a funny thing with my jobs. Who would have known… Tuesday, spent in a mine. Check!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU