Uncategorized

TIME FOR A MAKE OVER?


Isn’t she so beautiful?! Never been to a private course before? Contact me if you´re interested!

Det här med Make Over gillar jag egentligen inte, inte det ordet. jag vill ju inte göra en makeup på någon så att hon inte känner igen sig själv. Visst är det väl alltid kul om man kan trolla bort lite gravitationskraft från huden men använder man för komplicerade trix kan ju kunden inte göra det själv hemma. Då varar ju den där känslan av glädje bara för en kväll (så länge hen inte anlitar en makeupartist varje dag.)

Jag älskar att lära ut trix som mina kunder kan hantera och komma ihåg. Den glädjen man får efter att ha avslöjat personens bästa knep för sitt ansikte är oslagbart! Har du gått på en konsultation någon gång?

/What about the word Make over. I hate that word because it sounds like you change your look into something you´re not.. I dont want to do a make-up on someone that will lead to that she’s not recognize herself. Certainly, its always fun if you can erase some gravitational pull from the skin but if you use complicated tricks the customer does not know how to do it herself at home. In that case the feeling of joy just for one night (as long as she not hire a makeup artist every day.)

I love to teach out tricks that my clients can manage and remember. The joy one gets after revealing the person’s best tricks of her own face is unbeatable! Have you been to a consultation?

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU