Uncategorized

WHITE SWAN LIKE – KAMERA OCH BILD


Love all these Instagram filters!

In the making…

White Swan like…

Model Sandra all natural, so beautiful.

Lördagen handlade om allt annat än vila. Fick möjligheten att göra ett “vinter möter vår jobb” för tidningen Kamera och Bild så det var bara att packa väskan och ge sig iväg. Super härligt team! Modellen förvandlades till en vit isprinsessa som skulle vara fylld med vår färger i makeupen. I slutet av plåtningen skulle det falla snöflingor på bilden, tror det eller ej så använde vi kokos och silverflakes! Bilderna blev super fina! Visar er så fort bilderna är publicerade i tidningen! Ha en fin söndag kväll! Kram på er

/Saturday was about everything but rest. Got the opportunity to do a “winter meet spring job” for the magazine Kamera och Bild so it was just to pack my bags and leave. Super great team! The model was transformed into a white ice princess that would be filled with spring colors in the makeup. At the end of the shoot, it was going to fall snowflakes on the picture, believe it or not, we used coconut flakes and silver flakes! The pictures got super nice! I will show you as soon as the photos are published in the magazine! Have a nice Sunday evening everyone! xo

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU