Hälsa & Träning

TIME TO WOW med Fasionablefit

Igår var det fredag, helg, slutet på veckan och dagen slutade perfekt! Casall hade i samarbete med Hannah Andersson (FashionableFit) ett grymt träningspass för de som ville bli riktigt svettiga innan soffläget! Träningspasset bestod utav en cirkelträning på 5 olika stationer. Jag var helt slut och jag kan inte beskriva träningsvärken idag! Det satt där det skulle!

Blev lite sugen på deras träningsbyxor, Sculpture Tights, då de verkade sitta perfekt. De är nämligen tillverkade med 41% Lycra, en garanti för hög kvalitet, flexibilitet, hållbarhet och stöd. Tyget är gjort i Italien och är Miljövänligt producerat. Like!

Det bästa av allt, är att för varje meter av producerat tyg som går åt, köps 1 kvadrat meter regnskog i Argentina utav Casall. De görs för en bra sak med andra ord!

/Yesterday it was Friday, weekend, and the day ended up being perfect! Casall had in collaboration with Hannah Andersson (FashionableFit) an awesome workout for those who wanted to get really sweaty before laying in the couch in front of a movie! The training session consisted of a circuit training at five different stations. I was exhausted and I can not describe my muscles soreness today! I feel it!

I got a really interested of their sweatpants, Sculpture Tights, as they seemed to fit perfectly. They are manufactured with 41% Lycra, a guarantee of high quality, flexibility, durability and support. The fabric is made ​​in Italy and is Eco-produced. Like!

Best of all, that I fell for, is that for every meter of produced fabric, Casall will purchase 1 square meter rainforest in Argentina. They done a good thing in other words!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU