Uncategorized

‘WARM HEARTED BROWN’

                       

                        

En Romantisk vecka kräver en lite mjukare varm sminkning. Jag brukar ha en viss för kärlek till kallare toner men den här nyansen tycker jag faktiskt om. Produkterna jag använde till den här makeupen är samtliga från Apolosophy (förutom fransarna*) vilket är ett svenskt märke som Apotek Hjärtat har tagit fram. Vill verkligen tipsa om det då jag tycker att produkterna är prisvärda och håller jätte hög kvalité och det bästa med dom är penslarna! Så vill du investera i ett lite billigare märke men som ändå håller kvalitén ska du definitivt kolla upp dom!

/A Romantic week requires a little softer makeup. I tend to have a certain love for coldish tones but this however, I think actually it fits me. The products I used for this makeup is all from the new brand Apolosophy (excluding the eye lashes*) which is a Swedish brand that Pharmacy ‘Apotek Hjärtat’ has developed. I really want to tell you about them because I think that the products are both affordable and have very high quality and the best thing about them is the brushes! So do you want to invest in a little cheaper brand but still maintain the quality, you should definitely check them out!

Produkter jag har använt / Products I’ve used (All products from Apolosophy)

Ögon / Eyes

Eye shadow Palette 01 Warm Brown
Eye pencil Charcoal Black

Läppar / Lips

Soft Purple Lipstick
Pearly Champagne Lip gloss

Rouge / Blush
Fresh Pink

Bryn / Eye Brows
Eye pencil Coffe Brown

Fransar / Eye lashes
Mascara Midnight Black
*Eye lashes i Envy by Kiss

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU