Uncategorized

BRIDES IN SILHOUETTES

Amazing job by Evgenia Parhatskaja. Photo taken by Ivan Da Silva

Igår kväll besökte jag och min vän Therese ‘Brides of silhouettes’ som visades på Cafe Opera i Stockholm. Egentligen en inspirations visning för kommande brudar som ska gifta sig. Jag gick dit för att se fantastiska Evgenia’s jobb! En talangfull tjej som gör mästerverk när det kommer till Body Art då hon är rankad 5:a i världen!

Tyvärr tyckte jag att hennes jobb fick väldigt lite tid på scenen vilket var jätte synd. Tror modellen var inne i ca 1 min. Med tanke på att hennes vackra jobb tog 5 timmar så hade det varit kul att se det mer i detalj. Fick tyvärr ingen bra bild på modellen men ovan ser ni en annan modell hon har gjort tidigare! Man finner inga ord!:) 

/

Last night Me and my friend Therese visited ‘Brides of silhouettes’ which was shown at Cafe Opera in Stockholm. It was acctually an inspirational show/Catwalk for future brides who’s getting married. I went to the event to see amazing Evgenia Parhatskajas job! Such a talented girl who makes masterpieces when it comes to body art as she is ranked as no 5 in the world!

Unfortunately, I thought her job got very little time on stage, which was a shame. I Believe the model was in about 1 min. Given that her beautiful job took 5 hours (!)  to create it would have been fun to see it in more detail. Got unfortunately no good picture of the model but above you see another model she has done before! One finds no words 🙂

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU