Uncategorized

ONE OF MY GOALS FOR 2014 – ACCOMPLISHED!

Och så hände det!!! Måndag den 17 Februari, jag spräckte milen! Som jag tränat de senaste månaderna för att kunna fixa den utan att stupa på mållinjen.  Har aldrig varit en riktig löpare..utan mer en periodare men jag gav mig fasen på att fixa det. En liten morot har varit att min goda vän Pelle “råkade” smyg anmäla mig till midnattsloppet. Om du vill ta tag i din löpning kan jag varmt rekommendera appen Run keeper då de har flera olika träningsprogram för att hjälpa dig att lyckas nå dina mål! Total Lycka!! 

/And so it happened! Monday, February 17, I accomplished the mile! As I’ve practiced the last few months to be able to fix it without collapsing at the finish line! Never been a real runner .. I´ve been more of a time to time runner. I really gave it all to fix it as my good friend Pelle “happened” to surreptitiously report me to the ‘midnight run’. If you want to be better at your running, I can heartily recommend the app Runkeeper, they have several different exercise programs to help you succeed in reaching your goals! Thats what I did to make it!  Total Happiness!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU