Uncategorized

A TABLE FILLED WITH BEAUTY

Så här spenderade jag min tisdag! No 7 utbildning i all ära, super intressant att kika närmare på innehållet och alla ingredienser. Är jätte imponerad över deras sätt att dela in produkterna. Du kan verkligen hitta allt för din hudtyp. Har testat märket en hel del sedan tidigare då det både är prisvärt och har bra kvalité. Nu ska jag gräva ännu djupare i ingredienser och UV skydd! Kommer delge mina favoriter efter att jag testat dom! 

/How I spent my Tuesday! No. 7 education in all its glory, super interesting to take a closer look at the contents and all the ingredients. I’m Really impressed with the way they classify the products. You really can find everything for your skin type in this brand. I Have tried the brand earlier though it is both affordable and has good quality. Now I will dig even deeper into the ingredients and UV protection! Will share my favorites after I tested them!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU