Uncategorized

‘I SEE THE FUTURE IN YOUR EYES’

Ny vecka. Nya tag. Visst är livet ganska spännande ibland? När man legat hemma och varit sjuk så har ju varken humöret eller energin varit på topp. Försökte mig på en avancerat sminkning under den tiden. Note to self… Är du sjuk så är detta ingen bra idé! Franslim i ögat, sne eyeliner, mörka ringar som är omöjliga att sminka över..osv. Jag är så glad att jag mår bättre och fått tillbaka min energi! Det firar jag med en ny vårig makeup och en heldag på stan tillsammans med Mami! Lev livet!

/New week. New energy. Life is pretty exciting at times? When you have been at home and have been sick neither your mood or energy have been on top. Tried to do an advanced make-up during that time. Note to self … If you’re sick..it’is not a good idea! Adeshive in the eye, a crooked eyeliner, dark circles that are impossible to reduce.. etc.. I am so glad that I am feeling better and got back my energy! That I celebrate with a new spring makeup and a whole day of shopping along with Mami! Live your life!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Cyber shadow Bordeaux MAKE UP STORE
(Unknown Eye shadow name) CLAUDIA
HD Eye shadow base NYX
Eye dust Strict MAKE UP STORE 
Micro Shadow Old Lace MAKE UP STORE

Perfect Contour Kajal 61 Dark Brown ISADORA

Läppar / Lips
Lipstick 80 Ice creme Pink ISADORA
Gloss Lips MAKE UP STORE

Bas / Base
Protect & Perfect Intense Serum NO7
H2O Skin Tint PIXI

Divine Coral Blush APOLOSOPHY

Bryn / Eye Brows
Natural Brow Duo PIXI
Eye Pencil Taupe MAKE UP STORE

Fransar / Eye lashes
Eye Lash Miss & Multi Mascara MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU