Hårvård & Styling

Original Minerals

Everyone needs a detox once in a while…

Testing, testing… förra veckat passade jag på att testa det australiska märket Original Mineral. Märket utmanar sig själva och branschen med att använda så lite kemikalier i produkterna som möjligt.

Original Minerals filosofi är att ett friskt hår är ett hår fritt från stress. Idag utsätter vi vårt hår för stor stress genom användandet av kemikaliska ingredienser i allt från hårfärg, stylingprodukter och hårvårdsprodukter. Passar mig perfekt då jag stressar konstant:)

Deras produkter är fria från starka kemikalier och innehåller inhemska australienska ingredienser, eteriska oljor och mineraler som är skonsamma mot håret och miljön. I like. Dessutom blev håret silkeslent efter användning en vecka! Stort Plus!

Testing, testing … last week I tried the Australian brand Original Mineral. The brand challenge themselves and the industry to use as little chemicals in the products as possible.

Original Minerals philosophy is that a healthy hair is a hair free from stress. Today we expose our hair to too much stress through the use of chemical ingredients in everything from hair color, styling products and hair care products. Fits me perfectly because I stress on a regular basic 🙂

Their products are free of harsh chemicals and contains native Australian ingredients, essential oils and minerals that are gentle on the hair and the environment. I like. Additionally my hair became extremely silky after using for a week! Big Plus!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU