Uncategorized

‘SPIRITUAL LUCK’

Som jag älskar Guld i kombination med… precis ALLT! En kaxig look med en romantisk underton som går att använda till det mesta. Lägg märke till formen. Jag har ett par ganska mandelformade ögon som klär absolut bäst i just den här formen. Man kanske tycker att det känns onaturligt att lägga mörk ögonskugga inne vid vrån på locket men om du har ett par mandelformade ögon med eller ett par glesa ögon…testa! Har du täta ögon ska du däremot hålla dig till ljust i ögonvrån för att öppna upp blicken!

I love Gold in combination with … just EVERYTHING! A sassy look with a romantic undertone that can be used for almost anything. Note the shape of the eye makeup. I have almond-shaped eyes and the absolute best shape is this particular form. One might think that it feels unnatural to put dark eyeshadow inside the corner of the lid but if you have a almond shaped eyes or a pair of sparse eyes … try it! If you have eyes thats close to each other, you shall stick to light colors in the corner of the eye to open up your eyes!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

All Products from Isadora

Ögon / Eyes

Eye focus single eye shadow 62 bonbon mint

Eye shadow quartet 37 crystal mauve + 31 gold

Eye glow 02 golden sand

Eye shadow palette 56 smoky eyes

Colorful Eyeliner 10 Black

Läppar / Lips

Concealer and a transparant Lip gloss

Bryn / Eye Brows Light

22 Eye brow pen

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU