Uncategorized

PLANNING…

Tisdag, Check! Lång och rolig dag med massor av saker på listan som bockats av! Fick besök av fina Elin Östman, som jobbar här på Devote som Mode Redaktör. Hon ska nämligen göra ett litet skönhetsreportage där jag berättar om mina skönhetsfavoriter just nu! Ser fram emot reportaget!

Sedan vidare till BLINK Partners på möte med teamet inför nästa veckas reklamjobb. Där satt vi och bollade idéer, skissade och pratade igenom lookerna! Exited! Kommer somna snabbt idag! Kram på er<3

Tuesday, check! Received a visit from Fashion Editor Elin Östman, who works here at Devote as Fashion Corner. She will make a small beauty story where I tell you about my beauty favorites! Looking forward to the story!

Then I visited BLINK Partners for meeting up with the team for next week’s advertising job. We brainstormed, sketched and talked through the looks! Exited! Will fall asleep fast today! Loads of kisses <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU