Uncategorized

‘RED VISION’

Tänk vad lite färg kan göra, inte bara när det kommer till sminkningen utan hårfärgen! I´m a red head today!:) Vad tycker ni? Lite skillnad från min vanliga blonda page va? Helt plötsligt ökar lusten att spara ut håret igen då man kan göra så mycket med det men jag vet hur jag brukar bli! Lite tid = dålig hårdag = hästsvans. Det slutar alltid med att jag antingen har håret uppsatt jämt eller “missar” att fixa i ordning det. Nä vet ni jag får behålla pagen ett tag till haha…

Imagine what a little color can do, not just when it comes to makeup, but the hair color! I’m a red head today 🙂 What do you think? Little difference from my usual blonde page huh? Suddenly increases the desire to grow out my hair but I know what I usually do! Little time = bad hair day = ponytail. It always ends up that I either have my hair in a ponytail or I “miss” in order to fix it. Nah, you know I think I will keep my page a little longer haha …

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye pencil Sparkling Beach & Black Cake Eyeliner MAKE UP STORE
Blåklint IDUN
Fjällsippa IDUN

HD Eye primer NYX

Läppar / Lips
Eclat Minute CLARINS

Bas / Base
Blush Honey NO7

CC Foundation Light & Medium MAKE UP STORE
Cover Blend Concealer EXUVIANCE
Compact Powder Milky MAKE UP STORE

Bryn / Eye Brows
Strawburn ANASTASIA BEVERLYHILLS

Fransar / Eye lashes
Multi Lash MAKE UP STORE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU