Uncategorized

MY WALK IN CLOSET

A glimt of my walk in…

I always have that quote on my mind…

Insåg igår att jag inte använt vinterjackan på ett tag nu..trots att snön lurar runt hörnet lite då och då. Detta innebar en storstädning utav min garderob.  Ut med det gamla in med alla vårkläder, nyköp, klackar och väskor. 3 timmar senare så såg den inte så pjåkig ut. Jag har nämligen ingen liten garderob (3 timmar är rekord). Jag har alltid drömt om en stor walk-in-closet så nu får jag helt enkelt inte klaga på att den däremot tar tid att städa! Kommer jag nånsin att flytta ifrån den här lägenheten tror ni??:)

/I realized yesterday that I haven’t used my winter jacket for a while now .. even though the snow is lurking around the corner every now and then. This is a hint for me to do a major cleaning out of my closet. Out with the old in with all spring clothing, new purchases, heels and bags. 3 hours later, it looked pretty good (3 hours is a record). I have always dreamed of a big walk-in closet so now I simply cant complain about it, however, it takes time to clean it! Will I ever move from this apartment do you think? 🙂

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU