Uncategorized

‘CLOUDBERRY’

Något jag aldrig kommer sluta tipsa om är Nude lips! samtidigt som jag hittade min nya High light härrom dagen från Idun Minerals så råkade jag hitta en till bra grej från dom. Alltså Läppstiftet! Aprikos men ändå beige och det är täckande men ändå krämigt! 🙂 Gillar ni det? I så fall kan ni köpa det på Apotek Hjärtat för 189:- det heter något så fint som HJORTRON.

/Something I will never stop recommending is Nude lips! while I found my new High Light the other Day from Idun Minerals I happened to find a great thing from them. Thus lipstick! Apricot yet beige and it is opaque but still creamy! 🙂 Do you like it? If so, you can buy it at the pharmacy in Sweden (Apotek Hjärtat) for 189SEK it’s called something as fine as CLOUDBERRY (Hjortron).

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU