Uncategorized

DRY SKIN RESCUE

If you like the skin on my models below..this is the trick along with good skin and nice makeup products!

No7 Beautiful Skin Dry Skin Rescue

Alltså! Om du är Makeup Artist eller helt enkelt bara är väldigt intresserad så måste jag rekommendera den här produkten!! Jag har den alltid i min frilansväska och den ser till att mina modeller blir återfuktade snabbt! Har man alltså super torr hy och vill göra en “fnas lös” bas ska man använda denna!

Jag brukar även använda den någon dag i veckan på mig själv bara för att komma i kapp och få en rescue!

Produkten är en intensivt återfuktande, multifunktionell kräm som ger långvarig fukt för att vitalisera, lugna och synligt förbättra, mjukgöra och återfukta torra fläckar i ansiktet. Den innehåller shea- och kakaosmör, glycerin och pro-vitamin B5 för att ge näring, lugna och återfukta utan att lämna någon oljig känsla. 

  • Passar alla hudtyper.
  • Hypoallergenisk.

Kostar runt 169:- och du kan köpa den på Apotek HjärtatKärlek vid första användningen! 

 

/So! If you are a Makeup Artist or simply just very interested I have to recommend this product! I always have it in my freelance bag and this make sure that my models will be moisturised fast! If you have a super dry skin and want to make a flawless base you should use this!

Me myself even use it one day a week  to catch up and get a rescue!

The product is an intensely hydrating, multi-functional cream that provides long-lasting moisture to revitalize, soothe and visibly enhance, soften and moisturize dry patches on the face. It contains shea and cocoa butter, glycerin and pro-vitamin B5 to nourish, soothe and moisturize without leaving a greasy feeling. 

  • Suitable for all skin types. 
  • Hypoallergenic. 

Price 169SEK and you can buy it at the pharmacy  

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU