Uncategorized

FLOWER MANICURE

Ciaté Flower Manicure Bada Bloom Picture borrowed from eleven.se

Att lägga den där extra tiden på att verkligen ta hand om sig själv har aldrig varit så mycket på tapeten som nu! Dags att pynta naglarna med torkade blommor! Det är en super stor trend som man nu kan se att många märken tar efter. Älskar det här mini kitet från Ciaté som lanserades nu i veckan! Rosa naglar med gula och blå detaljer! Gööör coolt! Den finns i blått också och du får tag i dessa på bla eleven.se för 219:-!

Kitet Innehåller:

 • Ett mini Ciaté Nagellack
 • Ciaté Speed Coat Fast Drying Top Coat
 • Mini-fil.
 • Pincett.
 • 2 burkar med torkade blommor i lila, blå & orangeröda nyanser.
 • Instruktioner.

/To add that extra time to really take care of yourself has never been so much in focus as now. Time to decorate your nails with dried flowers! It is a super big trend that one can now see that many brands take after. Love this mini kit from Ciaté launched this week! Pink nails with yellow and blue accents! Pretty cool! It comes in blue, too, and you get hold of these on eleven.se for 219SEK!

The kit includes:

 • A mini Ciaté Nail Polish 
 • Ciaté Speed ​​Coat Fast Drying Top Coat 
 • Mini-file
 • Tweezer
 • 2 cans with dried flowers in purple, blue and orange-red hues
 • Instructions

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU