No retouch in these pictures! This is the naked truth…

Jag har fått många frågor om min bas den senaste tiden och jag tänkte därför ägna denna veckan åt att prata mer om underlag. Det är finns ju ett hav av olika produkter och jag testar så mycket olika märken hela tiden för att hitta de perfekt produkterna. Tänk på att det finns massor av alternativ så det finns så klart fler bra grejjer än det jag rekommenderar i bloggen.

Idag tänkte jag visa 4 produkter från E.L.F som jag använt den senaste veckan. Eyes Lips and Face kan beställas från deras hemsida och det är så sjukt låga priser så man bara smäller av! Kanon för den som vill experimentera till ett lågt pris.

På bilden ovan har jag bara använt:

1. e.l.f. Studio Flawless Finish Foundation Färgen Sand. Grym, en jätte bra foundation för den som vill ha ett täckande resultat! Den kommer jag ha i min frilans väska! Är du däremot torr kommer jag rekommendera en annan i morgon!

2. e.l.f. Studio Pressed Powder  Färgen Sand. Pudret tyckte jag var helt ok. Väldigt simpelt och det gör sitt jobb genom att matta ner. Höll kanske inte så länge utan jag fick bättra på lite oftare än vanligt.

3. e.l.f. Studio Eyebrow Kit den här produkten är kanon då den vänstra färgen är i kräm och den högra färgen är torr. Perfekt kombo som får brynen att sitta!

4. BAKED BLUSH Peachy Cheeky, Jag älskar det här rouget!! Ger ju så fin lyster så man dör. Tror den ligger på ca 40:-!

Borst kitet har jag också testat och även här så måste jag säga att de är kanon för deras priser. Tror borst kitet låg på runt 300 Dollar. Däremot fick rouge borsten ett minus då den var jätte konstigt klippt och spetsig (kan ju varit ett måndags exemplar).

 

 

/Due to all the questions about my base lately I will dedicate this week to different base products!
Today I´m trying out new products from Elf. I’ve only used 4 products on the picture above in these are… 

1. e.l.f. Studio Flawless Finish Foundation Color Sand. Awesome, a foundation with good coverage for those who want a matt result! I will have it in my freelance bag! Are you on the other hand dry, I recommend another tomorrow on the blog!

2. e.l.f. Studio Pressed Powder  Color Sand. The powder I thought was quite ok. Very simple and it does its job by matting down. I did touch up a little more often than usual but its definitely good anyway!

3. e.l.f. Studio Eyebrow Kit this product is great!! Love! The left color is creamy and the right color is dry. Perfect combo that gets your brows to stay!

4. BAKED BLUSH Fabulous Blush with loads of shimmer!!!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar