NAGLAR

Ett nagellack som heter Lina

Take a sneak peak at my nailpolish kit..its so hard to choose sometimes!

Något ni inte visste kanske är att Make Up Store har ett Nagellack som är döpt efter mig!:) Alla nagellack är döpta efter medarbetare i personalen vilket är en så fin gest av företaget! Det är ju det viktigaste, personalen på ett företag. Så under en julmiddag 2009 om jag inte minns fel blev det bestämt att Lacket Lina skulle bli till. Så glad blev jag!<3

/Something you might not know about me is that Make Up Store has a nail polish named after me 🙂 All nail polishes are named after people in the staff, which is such a nice gesture by the company! That’s the main thing, the staff at a company. So during a Christmas dinner in 2009 if I remember correctly, it was decided to call a nail polish Lina after me. I got so happy <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU