Uncategorized

IN THE SERUM JUNGLE

Serum djungeln är oändlig men jag älskar att grotta ner mig i serum..primer med för den delen. Vet ni egentligen vad det är för skillnad på dom?

Gjorde en “liten” utvärdering av de serum jag testat under ett par veckor nu och tänkte bjuda er på mina recensioner utav dom nedan. Om du har testat dom får du mer än gärna kommentera din åsikt om dom!

It took a while to try them all but now I know exactly what I feel about them…My favorites are rated above in the picture!

1. Protect & Perfect Intense By NO 7 299SEK  – All Skin types but preferable 35+

Detta är uppföljaren på No7 kända serum som skapade hysteri världen över för några år sedan. Denna använder jag regelbundet sen lång tid tillbaka. Egentligen bäst för en hy med ålderstecken men jag älskar konsistensen och min hy mår bra utav den! Reducerar markant djupare linjer, förstärker uppbyggandet av kollagen och förbättrar hudens struktur och elasticitet. Jämnar ut hudtonen och stramar åt huden! Love!

Famous Serum thats amazing! I use it on regular basic because it really tightens your skin. For a mature skin, strengthens & increase the elasticity!

 

 

2. Skin Calming Serum BOTANICS 99SEK – Sensitive Skin
Här har vi ett serum för den som gillar naturligt och är miljö medveten då den är anpassad efter just detta! Svalkande och lugnande serum som lindrar röd och irriterad hud. Jag plockar fram den då och då när jag väl känner av dom problemen. Väldigt tunn, luktar rent och naturligt..ni vet när den luktar så där nyttigt. Alla Botanics produkter är fria från parabener, animaliska ingredienser och mineraloljor!

Perfect for a sensitive and irritated skin! Reduce redness and really softens. Paraben free, no mineraloils or animal ingredients.

 

 

3. Oclipse Sunscreen/Primer By ZO Skin Health 850SEK – All Skin types

Oops, det smet sig in en primer på serums listan. Den är så pass fin och fantastisk så den får absolut beblanda sig med de vårdande serumen i alla fall. En silikonbaserad solcréme med formula som motverkar uttorkning och ger en perfekt primerfunktion! Detta är lyx för mig och att den innehåller solskyddsfaktor 30 är ett jätte plus! Innehåller även E-Vitamin och Melanin vilket är kraftiga antioxidanter.  Används varje morgon innan din sminkning eller bara som den är.

Used as a Primer but it has so many nice ingredients that I want to talk about it as a serum. SPF 30! Silicon based and a little tinted color inside.

 

4. Skin Serum By Make Up Store 365SEK – All Skin types (But I don´t recommend it to oily skin) 
Den här godingen har varit en trogen tjänare i mitt badrumsskåp under många år! Unikt, silkeslent och lätt serum som innehåller salvia, ginkgo biloba och rosmarin. Den fungerar faktiskt både som Primer och Serum då den är så jäkla len! Du blir som en barnrumpa i ansiktet! Att lägga smink uppe på denna är en dröm men använd en mer matt produkt om du är oljig i hyn!

I’ve used this for sooo long, makes your skin so soft! Therefor its very well suited as a primer! Good for dry skin but maybe too oily for an oily skin!

 

 

5. Submersive Serum Paradoxe By Beauté Pacifique 500SEK – All skin types

Ett underbart serum, baserat på chilenskt druvkärneextrakt som hjälper till att reducera mindre skönhetsskavanker och ger din makeup extra lyster. Oljig konsistens som sjunker in ännu snabbare än Sephoras produkt nedan! Fungerar super som en primer då den med hjälp av härliga ingredienser och en behaglig konsistens hjälper till att fylla upp porer och mindre gropar. Den hjälper även till att reducera porer, rodnad & pigmentering. Min favorit just nu då jag är så torr!

Very special, very powerful and absolotelly lovely on your skin.Can be used as a primer bacause it reduces pores, redness and age signs! My favorite. 

 

 

6. Super regenerating oil-serum By SEPHORA Around 300SEK – All Skin types
Effektivt anti-aging serum i en oljig struktur för att ge näring. Oljan trängde in på en gång och lämnade inga feta ytor. Reparera huden och gör den mjuk medan den återskapar lyster. Jag som är så torr älskade den men jag kommer nog inte kunna använda den regelbundet då jag har för ung hud då den egentligen gör sig bäst på en mogen hy. Citerar min mormor som fick testa den. “-Lina, det här var den bästa kosmetikvaran jag testat!”

Fantastic as I have use it as a night serum. But this is so much better to a mature skin! I can’t use it regularly. My grandma was amazed by this product and told me she never tried something like this:)

 

 

7. Brightening Serum By Kahina 695SEK – All Skin types

Ett stärkande ekologiskt serum som är mjukgörande med anti-aging effekt. Brightening behöver inte alltid betyda att huden blir “ljusare” utan jag har använt den då och då när jag känner att jag behöver mer lyster till hyn! Gillar även doften då den luktar väldigt örtigt och naturligt! Serumet innehåller ekologiska kaffebär som har antioxiderande egenskaper. Även rikt på fettsyror och betakaroten. De höga koncentrationerna av vitamin E och A som serumet också har skyddar huden samtidigt som de reparerar vävnadsskador och återställer fuktbalansen.

Eco friendly with a lot of powerful ingrediens. Extreamly rich of E- and A vitamins! Brightens your skin and really gives it lustre! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU