Uncategorized

‘EASTER NAILS’

Nail polish William, Susan & Teresa By Make Up Store

Nu avslutar jag påsken med ett par påsknaglar. Rolig kombination eller hur haha. Nagelacken jag använt är från Make Up Store och heter William (Mint Grönt), Susan (Blått glitter) och Teresa (Silver glittret).

Hur?
Börja med ett lager utav William lacket. Låt det torka och stryk sedan på ett lager utav valfritt glitterlack. Var noga med att låta det torka emellan varven! Sedan strök jag på ett lager till med glitter och avslutade lagren med ett topplack för att verkligen fästa allting!

/Now, I will conclude Easter with a couple of Easter nails. Funny combination or what haha. The nail polishes I used is from Make Up Store and named William (Mint Green), Susan (blue glitter) and Teresa (silver glitter).

How I did this?
Start with a layer of William. Let it dry and then apply a coat out of any glitter nail polish. Be sure to let it dry between the layers! Then I stroke on on another layer with glitter and finished everything with a topcoat to really set everything!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU