Det här är Mitt Liv

Brunch med vännerna

   On a nice walk after an amazing brunch…

I fredags var jag som sagt nere i min hemstad och vi lyckades samla hela vår tjejliga på brunch. Nja, bara en tjejliga är det ju inte nu. Vi har ju växt och fått både respektive på köpet och en liten min knodd. Det är inte lätt att få till sånna här tillfällen då vi bor så spritt i från varandra, Norge, Sthlm, Småland mm. De här tjejerna med respektive är de bästa bästa man kan ha! Vi har hängt ihop så jäkla länge nu och vi har så kul när vi ses! Behöver jag säga hur fantastiskt fint mina goda vänner Maria och Per har det i sitt hem? Vilken inredning!

Spending easter with my closest friends down in south of Sweden! We had the tastiest brunch and many laughters! I love my gang:)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU