Uncategorized

NO7

Nu är jag totalt slut! Haft en super trevlig dag i Göteborg med pigga goa sälj sugna tjejer från People Partner! Detta team ska nämligen åka runt och hålla event på några utav de Apotek Hjärtan apotek som finns ute i landet. Under eventet blir det fullt fokus på No 7 och deras sortiment! Tack för idag tjejer!<3 I morgon väntar ett nytt gäng i Stockholm! Pepp Pepp!

Now I am totally exhausted! Had a really nice day in Gothenburg with wonderful “sales hungry” girls from People Partner! This team will traveling around and hold events on a couple of the Apotek Hjärtat’s pharmacies stores around the country. During the event there will be full focus on No. 7 and their range! Thanks for today girls! <3 Tomorrow awaits a new gang in Stockholm! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU