Jobb & bakom kulisserna

MATRIX SHOW – GÖTEBORG

Beautiful Linnéa!

I helgen var jag i fantastiska Göteborg för att förena nytta med nöje! Vilket sommarväder vi fick! Så underbart att sommaren är på väg!  Jag flög ner sent på fredag kvällen, mitt flyg var kraftigt försenat då det varit bombhot på ett plan över Göteborg. Planet landade på Landvetter, där de tack och lov lyckades övermanna den där jäkla galningen. Usch vad hemskt det måste varit för alla passagerare.

Ovan ser ni en utav mina modeller från visningen..det kommer fler bilder men först måste jag koncentrera mig på dagens arbete! Är nämligen kvar här i GBG över måndagen för att jobba tillsammans med Apotek Hjärtat och NO7! Later!

/Im visiting Gothenburg since last friday..work and pleasure. I´m still here, going to do some work today as well. Above you find some pictures from saturdays show with Matrix! More pics will come but first I have to concentrate on my work wit NO7 today! Laters

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU