Uncategorized

FROM CITY TO CITY WITH NYX!

Det har varit mycket läppar den här veckan men det beror på att jag haft jobb och event från tidig morgon till kväll! Jag har inte haft en chans att fota ögonmakeup:( Förhoppningsvis blir nästa vecka lite lugnare!

Här har du alla nyanser från några utav mina absoluta favorit gloss, Soft Matt Lip Cream från NYX. 
Det är varken ett läppstift eller ett läppglans, det är en läppstiftskräm! De har en silkeslen konsistens och har jätte fina mjuka matta färger som är döpta efter några utav de största städerna i världen. Jag fullkomligt ÄLSKAR dofterna på stiften! Pris runt 99:- på bla Eleven.se

/It has been many posts about lips this week but that’s because I’ve had jobs and events from early morning to evening! I have not had any chance to take pictures of my eye makeup:( Hopefully next week is a bit calmer!

Here you have all the shades from one of my absolute favorite gloss, Soft Matte Lip Cream by NYX.

It is neither a lipstick or a lip gloss, it’s a lipstick cream! They have a silky texture and has very nice soft matte colors that are named after a couple of the biggest cities in the world. I absolutely LOVE the scents as well!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU