Uncategorized

ELLE BEAUTY AWARDS 2014

Linda Pira, Swedish Singer got the award, “The role model of the year”

I onsdags besökte jag och min vän Frida Elle Beauty Awards för att se årets priser delas ut när det kommer både till produkter och till förebilder i branschen! Årets Scenlook knep Rebecca & Fiona fo?r att de bryter mot normer och utmanar det konventionella! As coola brudar om ni frågar mig! A?rets fo?rebild i makeup blev: Linda Pira och när det kommer till A?rets fo?rebild i ha?r knep Bea Szenfeld, designern, platsen! Nytt för i år var A?rets manliga look som gick till Qhris Magsino, en bekant som alltid håller topp nivå på sin styling! Super kul att han vann!

Nedan följer några utav de produkter som Elle valde att kora till vinnare! 

The other day me and my friend Frida attended Elle beauty awards! A really nice event with a lot of guests in the beauty industry. Loved to mingle and to also found out more info about this years nominated products! Below you will find some of the products that got awarded! 

 

JURYNS MOTIVERINGAR TILL VINNARNA AV ELLE BEAUTY AWARDS 2014:

A?rets ansiktscre?me: The cream of the year: Cellular Swiss ice crystal cream, La prairie

Kristallklart val natt som dag fo?r gnistrande lyster som, enligt juryn, go?r primer o?verflo?digt. Med modern bioteknologi fo?rfinas dna-skyddande extrakt fra?n va?xternas va?rld fo?r att ge huden superkrafter mot yttre pa?frestningar. Hudfantasten har hittat den stora ka?rleken

A?rets ansiktsserum: The serum of the Year: Super bioactive age control serum, Estelle & Thild

Beviset pa? att ekologi och avancerad antiaging-teknologi kan fo?rena sina krafter utan kompromisser. Berikad med sa?va?l mikroalger fra?n naturens sko?nhetsskafferi som urban lyxka?nsla, har detta blivit en given favorit i juryns a?ldersfightande sko?nhetsrutiner.

A?rets foundation: The foundation of the year: Perfection lumie?re velvet, Chanel

Ett lysande exempel pa? foundation na?r den a?r som ba?st. La?tt som luft, mjuk som sammet och alldeles lagom ta?ckande utan att tumma pa? illusionen av naturligt felfri hud. Fransk perfektion in i minsta pigment.

 

A?rets bas: The base of the year: Hyaluronic hydra powder, By Terry (I WANT THIS SOOO BAD!!)

Beskrevs av en jurymedlem som en silkestrumpa som ”la?gger sig som en Wolford pa? huden”.
En annan sa ”Photoshop pa? burk”. Suddar oma?rkligt bort oja?mnheter och synliga porer, svalkar och a?terfuktar, samtidigt som den ha?ller makeupen pa? plats hela dagen. Bravo, Terry!

A?rets mascara: The mascara of the year: Volume million lashes so couture mascara, L’Ore?al Paris

Dressa fransarna i couture utan att o?veranstra?nga kreditkortet. Va?r lika resultatsa?kra som prisva?rda vinnare ger fransarna en ”million dollar-look” med lyxig la?ngd och klumpfri separation tack vare den mjuka gummiborsten.

A?rets o?gonmakeup: The eye makeup of the year: Double wear stay-in-place brow lift duo, Este?e Lauder

O?gonbrynen fortsa?tter att sta? i fokus. Sa?kra looken med en la?ttarbetad 2-i-1-penna som ger lika naturligt som sla?ende resultat. A? ena sidan penna fo?r exakt applicering, a? andra sidan highlighter som ger ett perfekt litet brynlyft.

A?rets schampo: The Shampoo of the year: Original detox shampoo, Original mineral

Ibland beho?ver a?ven ha?ret storsta?das pa? envisa rester av oljor, klor och produkter. Ge ha?ret en omstart
en till tva? ga?nger i veckan med va?r nya australiensiska ha?rba?stis fo?r en gla?nsande fra?scho?r. Som det sig bo?r i en detoxprodukt har antalet kemikalier minimerats och ersatts av naturligheter, utan resultatet tummas pa?.

 

 

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU