Makeup & Beauty Products

THE ONE BY ORIFLAME

I torsdags var jag och min vän Sanna på ett litet sommarmingel hos Oriflame på Grevturegatan! Nyheter i kollektionen The One hade kommit in och nyfiken som man är ville man klämma och känna på produkterna. Gästade gjorde min vän Linda Hallberg som gjorde en demning på Elsa Ekman,som är ansiktet utåt för looken i Sverige! Bilderna på Elsa ovan smygfotade jag när hon tog bilder till sin egna blogg. Nagellacket och stiftet är så fint och heter “Fuschia”!

Måste lyfta en sak! Tilltuggen de hade på eventet. De runda små pastell bollarna! Jag dööör så goda. Det heter tydligen Mochis och är en Japansk liten gobit! De finns tydligen endast i Göteborg hos Bubbies just nu och de hade fraktats därifrån för eventet. Det är en mjuk degliknande hinna som döljer glass på insidan! Så goda! Jag åt tre och ville ha fler haha!! Nu ska jag njuta av helgen då kärleken är på besök:)

Thursday: Me and my friend Sanna attended a mingle with Oriflame! The had new ins in their collection The One. My friend Linda Hallberg, famouse beauty blogger made a demo on Elsa Ekman, who is the face for the look in Sweden! The nail polish and the lips is so nice and is called “Fuschia”!

Have tell you something! The “snacks” they had at the event, the round little pastel balls! I almost died because the tasted soo good. The name is apparently Mochis and is a Japanese delicacy! It is a soft dough-like layer that hides some ice cream on the inside! So good! I ate three and wanted more haha! Now I will enjoy the weekend spending it with my love thats here to visit me 🙂

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU