Uncategorized

DELAYED BIRTHDAY PRESENT!

Hur glad blir man inte när man får en försenad födelsedagspresent si sådär 2 månader i efterskott! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att fylla år vilken dag som helst på året! Om man vill lära känna mig så ska man till en början veta om en sak: Jag är ett armbands freak! Favorit färgerna är svart kombinerat med guld och de ska vara enkla, så gissa om jag blev glad över detta!

Armbandet fick jag av min fina vän Maria och det kommer från Edblad, Design By Catherine & Hans. Total Lycka!

 

/How happy do you get when you get a delated birthday gift, 2 months in arrears! If you would ask me I wouldn’t mind to celebrate my birthday every day of the year! If you want to get to know me you should know one thing: I am a bracelet freak! Favorite colors are black combined with gold and they should be simple, so guess if I was happy about this!

The bracelet was given to me by my good friend Maria and it comes from Edblad, Design By Catherine & Hans. Total Happiness!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU