Uncategorized

‘LOLITA’

Blått och Rosa är väl egentligen ingen jätte vanlig kombination då risken för att det ska se ut som en blå tira är ganska stor. Äsch, ibland får man testa sig fram:) Den här kombon blev trots allt ganska fin. Testade Ögonskuggspaletten jag bloggade om igår från Layla Cosmetics! Pigmenten var si så där måste jag säga.. Man behöver verkligen en bra primer om man ska få fram färgerna som jag fick på bilderna ovan men de var super lätta att skugga!

/Blue and Pink together is not always a perfect combination then the chances for it to look like a blue eye is quite big. But, sometimes you have to take the chance 🙂 This combo was after all quite nice. Tried the Eyeshadow Palette I posted yesterday from Layla Cosmetics! The pigments were not so good, I must say. You really need a good primer if you will bring out the colors that I got on the photos above, but they were super easy to shade!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Ögon / Eyes
Lolita By Layla Cosmetics
Black Eyeliner Waterproof By Layla Cosmetics

Bryn / Eye Brows

Brow Pro Palette By Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes
Mascara By Christian Breton
Laylash extensions N°2 Layla Cosmetics

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU