Uncategorized

ON THE BEACH

 

Picture borrowed from Bangerhead.se

‘On the beach 139SEK. All products from Bangerhead is produced in Sweden!

Woop Woop Nu lanserar Bangerhead en ny saltvattenspray som heter ‘On The Beach’
Alltsååå vilken doft! Den doftar verkligen nytvättat (egentligen Gojibär) och den är alldeles lagom mild i styrka! Produkten passar alla hårtyper, är alkoholfri och hjälper till att fixa beachlooken i sommar! Jätte bra produkt om man vill ha lite volym och stadga i håret. Gjorde underverk på min page! Du hittar produkterna på Bangerhead.se

Användning: För bästa resultat applicera i fuktigt hår
före föning eller låt håret självtorka för ett mer
naturligt resultat. Spraya sedan ON THE BEACH ca 10-15 cm
från håret och massera in produkten med fingertopparna.

/Tried a new baby from Bangerhead! A new salt water spray, for all hair types, that gives you a perfect beach look! The scent was amazing and came from its Goji berries inside! Perfect product for my page!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU