Mode & Accessoarer

A KIMONO TO DIE FOR!

Old shoes from Madrid, handbag from Vila, old dress from Bik Bok & sunglasses from &Stories! Love the apricote colors mixed with beige!

Kimono, By Lindex. 299SEK

Det var ju inte så svårt att bli förälskad i den här Kimonon precis! En typisk situation för mig: stressad till tunnelbanan men någonting säger mig att jag bara MÅSTE svänga förbi en butik! Man måste bara lyda sådana infall!;) Där va den! Den typ snyggaste Kimonon jag sett på länge!

It was not that hard to fall in love with this kimono! A typical situation for me: I was stressed to the subway but something told me that I just HAD to swing by a store! One just has to obey such whims!;) There it was! The most beautiful kimono I’ve seen in a long time!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU