Events

RITUALS EVENT

I helped this beauty to change her stuff in her makeup bag!

Igår var Jag och Linda på Rituals i Fältöversten för att ge våra bästa sminktips! Alltså, det är ju fullt omöjligt att inte bli precis tok kär i alla deras produkter! ALLT luktar ju fantastiskt!!! Super kul att gå igenom sortimentet och naturligtvis var bara några saker tvungna att följa med hem haha! Har ni aldrig varit inne i deras butik så ta ett besök! Jag lovar att man inte blir besviken! Helt beroende nu!

Yesterday Linda and I visited the Rituals Store in Fältöversten to give our best makeup tips! So, it’s fully impossible not to be just totally crazy in love with all of their products! EVERYTHING smells just wonderful! Super fun to go through the range, and of course it was just a few things that had to come home with me haha! Have you never been into their store so take a visit! I promise you will not be disappointed! Completely addicted now!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU