INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL AHLENS.SE

Det börjar närma sig jul och vill du ha ett tips på en bra julklapp till någon man inte känner allt för väl så kan jag varmt rekommendera att investera i något från Precious Amber serien från Rituals. Snygg förpackning, lyxigt innehåll och en doft som är så imponerande!

Precious Amber Kitchen Hand washPrecious Amber i köket!

Ett av mina absoluta favorit doftljus kommer i från Rituals och i veckan fick jag hem en handtvål och en handkräm i från samma doftserie, Precious Amber. Jag hade ingen aning om att det fanns (bara snöat in mig på ljuset) så om du missat de andra produkterna så bara måste du in och dofta på dom! Om du sedan blir lika frälst i doften som jag blev så kan du hitta refills på handtvålen på Rituals egna hemsida.

Precious Amber refill ritualsSmart refill flaska om du gillar handtvålen!

Vad som från Precious amber serien är egentligen den perfekta julklappen för doften är så fantastisk och lyxig. Du kan tack mig sen 😉

Pris | 

Precious Amber Hand Wash, Rituals 115 kr (Åhléns)
Precious Amber Kitchen Hand Balm, Rituals 115 kr (Åhléns)
Precious Amber Scented Candle, Rituals 325 kr (Åhléns)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar