Uncategorized

‘HOT BIKINI LIPSTICK’

Lipstick Hot Bikini By Sephora 110SEK

Hittade det här snygga läppstiftet från Sephora, Hot Bikini! Utmärkt namn tycker jag! Det tillhör en utav deras kollektioner “Escape to Rio”. Bra täckning och ett bra pris! Jag vill ha fler starka färger..och gärna konstiga färger! Har alldeles för lite av det. Jag kommer verkligen gå på läppstifts jakt så fort jag lämnar Sveriges gränser! Såg att Nyx ska få in massa nya färger! De måste jag spana in!

/Found this beautiful lipstick from Sephora, Hot Bikini! Great name, I think! It belongs to one of their collections “Escape to Rio”. Good coverage and a great price! I want more bright colors .. and I want strange colors as well! Have far too little of it. I will certainly go on lipstick hunt as soon as I leave the borders of Sweden! Saw that Nyx will bring in lots of new colors! I have to check them out!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU