Uncategorized

HOW TO DO FRECKLES!

Lipstick Crust By Make Up Store 170SEK

Jag älskar fräknar men tyvärr så har jag nog bara totalt 5 fräknar naturligt. Min syster fick nämligen alla fräknar! 🙂 Därför är jag så glad över att man faktisk kan trolla lite med smink! Jag brukar alltid fuska till mina fräknar med hjälp utav kajalpennor! Det är svårt att hitta en bra nyans men jag använder alltid min favorit penna TAUPE från Make Up Store! Den funkar alltså lika bra för att göra fräknar som den gör till att fixa brynen! Ja har till och med använt kajal pennan till eyelinern ovan!Testa vet ja!

/I love freckles but unfortunately, I’ve probably got only 5 in total by nature. My sister got all of them!:) So I am so glad it’s possible to do some magic with makeup! I always paint my freckles with help of an eye pencil! It’s hard to find a good shade but I always use my favorite pen TAUPE from Make Up Store! It works equally good for making freckles as it does to fix your brows with it! Ive also used it for my eyeliner above! Try it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU