Det här är Mitt LivHudvård & Kroppsprodukter

Spakväll hemma med Sanna

We started to cleans our skin with Beautiful Skin Hot Cloth Cleanser from N°7

I helgen hade jag och en utav mina bästa vänner, Sanna, en Spakväll! Hur mysigt som helst och efter en flaska vin var det roligare än vanligt att testa runt i produkt djungeln! Sanna och jag har två helt olika hudar! S. har en något fetare hudtyp men är samtidigt väldigt känslig. Min hud är däremot jätte torr och känslig! Nedan följer recension på några utav de bästa produkterna vi testade…

This weekend Me and my best friend,Sanna, had a Spa Evening! So cozy and after a bottle of wine, it was more fun than usual to try different products! Sanna and I have two totally different skin types! S. has a slightly oilier skin type but is very sensitive. My skin is however, very dry and sensitive! Heres some reviews of products we tested…

 

Resumé:
Sanna: En väldoftande mjuk rengöring som jag upplevde verkligen rengjorde och lämnade huden mjuk och ren efter. Mycket bra!

Sanna: A fragrant gentle cleanser that made me feel very cleaned, leaving the skin soft and deep cleansed. Very good!


Lina: Jag är såld på doften! Man känner verkligen en lyxig spa känsla när man lägger på den! Kanon för min torra hy!
Lina: I’m sold on the scent! You really feel a luxurious spa feeling when you put it on! Great for my dry skin!

For english explanation of the product read HERE

To the left Glam Glows Bright mud, eye treatment together with the Collagen Boost Mask from Cica med. Then our favorite H2O mask from Sampar!

Resumé:

Sanna: Lite obehaglig och jag med min lite fetare och inte lika lättflörtade hud såg inte så stor skillnad.

Sanna: A little uncomfortable and I with my little fatter and not as easily flirted skin did not see much of a difference afterwards.

 

Lina: Aj! Fy tusan vad den sved! Trodde först att jag inte tålde den men jag härdade faktiskt ut och tror att det beror på att den är så intensiv! Alltså jag bara säger ett ord, ASKUNGEN MASK Vilken spänst i hyn man fick efteråt! GRYM produkt! Du hittar produkten  HÄR (499SEK)
Lina: Ouch! Got damn it what it hurt! Thought at first that I was allergic but I persisted and noticed that it’s probably just because it’s so intense! It really gave a new better elasticity in your skin! Unbelievable result, it really worked! I will do this twice a week from now! Awesome product!

 

 

The Swedish Brand Cicamed is having this amazing cinderella mask! I promise you that this mask does what it say it will do!

 

GlamGlow Brightmud Eye Treatment (449SEK)

För alla Hudtyper Brightmud Eye Treatment  hjälper till att förebygga alla problem som orsakar ett ohälsosamt och trött utseende. Minska svullnad, mörka ringar, fina linjer och njut av det friska, ljusa resultatet!

Innehåller 12 st omgångar

Användning

Stäng ögat och dutta på ett jämnt lager under ögat och/eller på ögongloben. Låt verka 3 minuter, torka sedan bort med en mjuk, torr servett. Den fortsätter verka hela 20 minuter efter att du torkat bort den!

Key Ingredients

  • Unik blandning av höga naturliga bioaktiva ingredienser och bentoniter som snabbt absorberar gifter och tillför näring och mineraler.
  • Kaffe Bönor (Koffein)

Resumé:

Sanna: Lite obehaglig känsla och det gjorde faktiskt lite ont! Såg inte direkt någon effekt efteråt tyvärr…

Sanna: Not a nice feeling, it actually burned! Didn’t give any effect afterwards unfortunately …

Lina: Nä, det här var ingenting för mig. Glam Glow är ju jätte hajpat och känt!? Den sved jätte mycket och jag fick så ont att jag var tvungen att tvätta bort den efter någon minut!
Lina: Nah, this was nothing for me. It really burned so much and I was so sore that I had to wash it off after 1 minute!

For english explanation of the product read HERE

Ok, I looked like a freak but oh my god what I liked this mask from Sampar!

H2O ‘Emergency’ Mask from Sampar. You can buy it at Sephora! Appro. 230SEK

 

H2O “Emergency” Mask! 

 

För alla hudtyper

Rädda din hud!  20 minuter på = 30 timmars återfuktning!

Presentation av uppfriskande nytt sätt att återfukta *, är H2O “Emergency” Mask den första produkten någonsin känt för att få en mask omedelbara åtgärder och ett serum effektivitet.

Resultat: en fräsch och vacker ny radians för 30 timmar!

Användning

Placera masken på perfekt rengjord hud sedan bort tjockt skyddande skikt. Justera och låt verka i 20 till 30 minuter. Ta försiktigt bort masken och massera fuktande serum i huden.

Key Ingredients

 

  • Caulerpa extrakt som också är känd som “grönt kaviar» en kraftfull hydratiserande aktiva används i Asien, för en intensiv långvarig fukt
  •  Urban Advance Complex , en kraftfull allians av tre aktiva ingredienser som fungerar som en antioxidant sköld, neutralisera eventuella kutana obalanser kopplade till föroreningar, stärker hudens naturliga försvar och chockar huden tillbaka till livet på cellnivå.

 Resumé:

 Sanna: Heeelt fantastisk! Doftade rent och gott, rolig upplevelse, avslappnade svalt och skönt. Det kändes verkligen som att den tillförde fukt och var vårdande. Min hy mådde väldigt bra dagen efter. Jag har ju haft mycket acne och massa småskrovligheter och min hy såg faktiskt bättre ut dagen efter också!

Sanna: Soooo awesome! Smelled clean and good, fun experience, relaxing, nice and cool. It really felt like it brought the moisture and was extremely caring. My skin was feeling very good afterwards. I’ve had a lot of acne and some others things in my face but my skin actually looked better the day after too!

Lina: Halleluja moment! Som att lägga en bunt med kalla maneter på ansiktet men på ett positivt sätt haha. Efter en ganska intensiv spa timme, starka produkter och massa peelande så var den här sjukt skön! Konsistensen på masken var det bästa och att man även la på masken i två delar! KÖP OCH TESTA!Lina: Hallelujah moment! Like adding a bunch of cold jellyfish in the face but in a positive way haha. After a pretty intense hour with spa, strong products and peelings this was so nice! The consistency of the mask was the best and that even hung up the mask in two parts! BUY AND TRY it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU