Uncategorized

MUST HAVES IN THE SUN

Products that I just NEED during the first days in the sun

Top tre på stranden / Top three at the beach

1. Piz Buin – Kan man sluta använda den här eller? Nä! Doften, känslan och solbrännan den ger toppar det mesta ja provat. Den ger däremot inte samma lena känsla som Cliniderms produkter ger vilket är trist. Tänk om man kunde få Piz B. doften i en Cliniderm produkt!? Det skulle bli succé.
Piz Buin, a true favorite through out my whole adult life so far. I love the smell, the texture and the outcome of product! I doesn’t give a smooth skin as the Cliniderm products below, but the smell I really like!

2. Cliniderm Light & Matifying – Tycker verkligen att Cliniderms produkter, både när det kommer till hudvård och solkrämer, är riktigt bra. Har en lite större solkräm (25 SPF) men den var tyvärr för stor för att få med i bagaget. Jag ska berätta lite mer om dom i dagarna som kommer men de gör huden såå len och ger även fin lyster! Ansikts produkten är liten och smidig, har 25 i solskydd och håller länge!
I really like Cliniderm because they always make your skin so soft, especially the body SPF which I couldn’t bring because its too big to travel with. The face product is really neat, has 25 SPF and lasts long!

3. Aco 30 Sun Cerat – Glöm inte läppseraten i sommar! Finns väl inget värre än att bränna läpparna. Jag har använt det här sticket både på läppar, näsa och ögon idag. Samma här, jag älskar doften då det är vanilj i produkten!
Don’t forget to use a Sun Cerat during summer! There is nothing worse then burning your lips! I’ve used this for my eyes, lips and nose! It’s very handy and the smell is lovely, vanilla!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU