EuropaResor

SEMESTER VID DALMATIAN KUSTENThe ocean was Crystal blue

Beautiful place


View over Split before we took the boat to Hvar. I couldn’t really catch the beauty of this place with my camera

 

Vi har landat i Hvar! I Fredags hade vi en superstart på semestern. Tog det så lugnt och åkte till en ganska undangömd strand i närheten av vår lägenhet. Så pittoreskt och vackert. Byggnaderna, människorna och maten är fantastiskt här. Jag har ju aldrig varit i Kroatien innan så jag visste liksom inte vad jag skulle förvänta mig. Jag som är en sucker för skaldjur stormtrivs här och billigt är det också!

/Last friday we had a super start at our holiday. We just relaxed all day and went to a pretty secluded beach near our apartment. So quaint and beautiful. The buildings, the people and the food is amazing over here. I’ve never been to Croatia before so I didn’t know what to expect. I’m a sucker for seafood so I really love it here, and its cheap as well!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU