Hudvård & Kroppsprodukter

SPF – PROTECT YOUR SKIN


 

Solkrämer är så viktigt! Som jag skrivit innan så är det så lätt att bränna sig då man längtat så länge efter lite solbränna men ska man sola smart och få en kraftigare bränna så är det det som krävs!

Jag har alltid varit sparsam med solkräm då jag inte bränner mig så lätt men de senaste 5 åren har jag varit jätte noggrann då jag faktiskt insett att solbrännan sitter längre om du solar långsamt.

Har testat runt lite inför mina semesterresor och mina favoriter får följa med mig i väskan! Se bilderna ovan för kommentarer! Puss

 

/SPF’s are so important! As I’ve written before, it’s so easy to get burned when you longed so long for a little tan but if you’re  smart you’ll get a more powerful tan if you take it slow when it comes to sun bathing, that’s what it takes!

I’ve always been frugal with sunscreen because I didn’t get burned so easily but the last 5 years I have been really careful when I actually realized that the tan will stay longer if you tan slowly.

I Have tried a few Spf’s before my holiday trip that is about to come and my favorites will get with me in the bag! See images above, unfortunately I will not translate everything this time:(

 

 • CLINIDERM, SUN LOTION SPF 25 145 Kr – Min favorit helt klart! Kroppen blir så len utav dessa så jag faktiskt blev lite paff, jätte fin lyster fick man också. Önskar att inte förpackningen var så stor så jag kunde ta med den överallt i sommar!

 • CLINIDERM, LIGHT & MATIFYING SPF 25 125 Kr– Lätt formula som absorberas snabbt och blir helt matt utan att göra en torr. Kladdar inte och är vattenresistent, Utan parfym och utan alkohol.

 • CLINIDERM, TAN INTENSIFIER 119 Kr- Nja, den här tyckte jag inte lika mycket om men det är mest för att den luktade för mycket brun utan sol efteråt. Härlig konsistens men nja inget för mig.

/I Love the two first products sooo much! The smell, the texture and the softness it gives your skin! These are my favorites, they really made my body glow!

 • RITUALS, SUN PROTECTION LOTION 20 SPF 189kr- Tunn och super len formula i skit snygga förpackningar! En typisk Rituals produkt verkligen! Kände efter ett tag att jag ville smörja på mer då den var så tunn däremot. Doften, vilket alltid är ett stort plus för Rituals, var härlig i början men den tog över efter ett tag. Annars en toppen produkt!
 • RITUALS, SUN PROTECTION FACE CREAM 50 SPF 185kr – Den här luktar inte lika mycket! Faller mig helt i smaken! Blir otroligt len och ansiktet känns super fräscht! Påminner om en bra ansiktskräm som ger mycket fukt! Den här tar jag också med mig i väskan!

/Rituals are amazing with all their fragrances! The body lotion was unfortunately enriched with too much fragrance which made me “tired” of the product pretty fast but the face lotion is incredible! Soft and really moisture your skin! I will bring that in my bag!

 • EVY TECHNOLOGY, SUN SCREEN MOUSSE SPF 10 169 Kr – Det här med mousse gick inte hem hos mig. Hade den varit krämig så hade det varit ganska behagligt men moussen var torr och fastnade på huden direkt så man kunde knappt smörja ut den. Jag använde den en gång sen blev den stående tyvärr.

  /Nope this was not what I was expecting! The mousse was so dry and I had a pretty hard time to get it on my skin. If the mousse would be more creamy I would probably like it but no..I don’t like it unfortunately. 

 • SOLTAN, MOISTURISING AFTERSUN 89kr – Me like a lot! Prisvärd och super skön! Med “tan prolonger” menas att med hjälp utav ingrediensen dihydroxyacetone (som är den aktiva ingrediensen i brun-utan-solprodukter) bevaras solbrännan längre! Gillart! Denna har jag använt mest utav de lotions jag provat hittills! Super härlig doft, sjunker in snabbt och gör kroppen jätte len!

  Update! Bara så ni vet så luktar den här också lite brunutan sol efter några timmar:( jag skulle rekommendera att smörja sig direkt efter solning och sedan tvätta av den när man kommer hem från stranden! Alltså inte som en lotion du smörjer in efter duschen!
  /This is a keeper! I love the smell, its sooo soft and I like the packaging. “Tan Prolonger” means that with it’s ingredients, dihydroxyacetone, will make your tan last longer! Update! BUT after 2 hours it smells self tanning all over:( I would not use it as a lotion after your shower but after beach.

 • SOLTAN, PROTECT & TAN SPF 8 169kr – Så underbart med en mjölkspray, snabbt och kladdfritt! Lätt, händig och doftade väldigt gott! Gillade skarpt!

/So wonderful with a spray, quick and smudge free! Easy, handy and smelled very good! Liked a lot!

 • ACO, ACTIVE SUN BODY MOUSSE vattenresistent, Svettresistent, Transparent och icke-oljig. Ni vet vad jag tycker om mousse vid det här laget men den här är mycket bättre då den är krämigare! 
 • ACO, ACTIVE SUN BODY SPRAY SPF 20 129 Kr – Samma här, för den aktiva! SPF i Spray form som är grymt smidig. Den är snabb absorberande, Svider ej i ögonen, Sprayas i alla vinklar och är helt fri från parfym!

/For you active guys that really like to work out during summer! The first one with the mousse was better than my previous experience with mousse! It was Creamy and eazy to rub in. But I really liked the second one, the spray! Handy, fast and absorbed very fast!

 • PHYTOMER, AFTER SUN 349Kr – Mumma! En fransk lotion som innehåller massvis med bra ingredienser, gröna och bruna alger som bla får huden att hålla spänst och samtidigt får huden att lugnas efter en lång dag på stranden! Jag tycker att den har en mjuk mogen doft som är precis lagom! En perfekt lotion att använda hemma, lite stor tyvärr för min resa!  
  / Phytomer, a french after sun lotion that really attracts me with its mature fragrance and its soft result! I would love to bring this but its too big for travelling with for me. I will keep this at home and I will enjoy it so much!
 • YVES ROCHER, MAXI SPRAY SPF 30 189 Kr – Den här krämen var lite kladdigare i konsistensen så det tog ett tag för den att sjunka in men när den väl gjorde det kändes den fantastisk. Den doftar lite små lyxigt också  vilket jag gillar! Inte åt något sött kokos liknande håll utan bara fräscht och somrigt! Ett plus för den smidiga flaskan då den är enkel att använda när man är kladdig! Den åker med i väskan!
  / A little bit sticky, absorbes very slow but when it does, amazing. Extra + for the luxury sence!

 

 
Hope you got some inspiration in the SPF Jungle!;)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU