Uncategorized

‘TAUPIC LIPS’

Beautiful roses from Glossybox

Sofistikerade 90 tals läppar eller helt enkelt ett par Leverpastej läppar? Det är frågan. Gillar färgen skarpt och är framförallt jätte glad över min nya läppenna, Cappuccino, som är i en exakt färg som jag letat efter för just 90 tals stuket! Jippi! Nu kan vi ta helg gott folk! Ha en fin Fredag 🙂

Sophisticated 90’s lips or simply Paté lips? That is the question. Liked the color and above all I’m very happy about my new lip liner, Cappuccino, which is the exact color I’ve been looking for to create a pair of 90’s Lips! Jippi! Now we can finally go for weekend folks! Have a wonderful Friday 🙂

Jag har använt / I’ve used

Nail polish Midnight Grey RITUALS
Lip pencil Cappuccino WJCON
Lipstick Sublime Matt N. 601 WJCON

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU