EuropaResor

Livet i Biarritz | C’est La Vie

                                              
Gårdagen i bilder! Biarritz är fantastiskt vackert! Jag som älskar hortensier har ju kommit helt rätt haha hela stan är fylld utav dom! Jag önskar jag kunde få mina hortensior hemma att blomma lika vackert! Nu har jag anslutit med två utav mina bästa vänner. De har varit här sedan i söndags då de åkte ner för att surfa! Mig kommer ni INTE få se i våtdräkt! Jag är en badkruka och inte alls så förtjust i att tampas med en bräda i vattnet. Usch, tacka vet jag att ligga i solstolen! Ha en fin fredag nu mina fina!

/Here’s yesterday in pictures! Biarritz is incredibly beautiful! Me, who loves hydrangea’s, have travelled to the right village haha the whole town is filled with them! I wish I could get my hydrangeas home to flower as beautiful as these! Now I’ve met two of my best friends. They have been here since last Sunday to surf! You will NOT see me in a wetsuit, I can assure that! I am not a big fan of cold water or to struggling with a board in the water. Ugh, lying in a sun bed, thats me! Have a nice Friday now my lovely readers!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU