Ångrar inte för en sekund att jag tog så lite semester i somras nu när jag får njuta av lite ledighet under hösten istället. Först en vecka i Sydafrika och nu denna vecka då jag varvar jobb och nöje i Italien, Toscana, på vingården Terre di Nano då mina vänner ska gifta sig!

Bröllop Toscana

I Måndags tog sig jag och vännen Caisa till Italien för att fira livet och bröllopet mellan våra gemensamma gemensamma vänner Josephine och Jens! Vi flög först till Rom och åkte sedan vidare med tåg till byn Chianciano (2,5h) och fortsatte sedan en timme med taxi till staden Montepulciano.

bröllop terre di nano

Straxt utanför staden Montepulciano ligger en liten lantlig gård, Terre Di Nano, som är omringad av vingårdar, olivträd och magnifika vyer. Här ska vi spendera en magisk bröllopsvecka tillsammans med vänner och familj till det kommande brudparet.

terre di nano italien
Terre di Nano ligger i provinsen Siena mitt i hjärtat av Val d´Orcia! 

Den här platsen är som hämtad från en saga! Kolla bara på entrén och på det magiska “pizzahuset” (huset har en stor pizzaugn som vi ska testa senare i veckan).

terre di nano interior

Boendet ligger fantastiskt fint och rummen är rymliga och har en lantlig touch på all inredning. Jag och Caisa delar rum och garderob vilket känns himla trevligt!

Uppdaterar inlägget i takt med att internet låter mig ladda upp fler bilder… 🙂 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar